No OFFENCE! : De | sen | si | tised [Official karantenski videospot]

0FREE DL: https://nooffence-slo.bandcamp.com/track/de-sen-si-tised

Desensitised je naša nepredvidena dream-punk / noise-pop kreacija doživljanja propada družbe. Nastal je kot čist mal ironičen vpogled v angsty mentaliteto najstniškega upornika (brez razloga?), pomešano z našim doživljanjem svetske situacije. Pač z leti se punkovsko uporništvo v nas spreminja, in kjer je nekoč bila jeza, jo počasi nadomešča sprejetost in otožnost, da se nič ne bo spremenilo in da svet pač gori in ti lahko samo gledaš. Je posledica – Ko vsak dan vidiš in slišiš za toliko stvari, ki bi jih bilo treba spremenit, ko je okoli tebe tok problemov in ko te mediji bombardirajo z eno slabo stvarjo za drugo, postaneš popolnoma otopel na vse in samo sediš in te nič več ne gane. In kdaj je boljši trenutek izdat ta komad kot zdaj, ko smo zaradi tega virusa vsi samo sedeli doma in gledali propad naše države. Če še ni očitno, naj bo jasno, trenutna vlada je pljunek v obraz demokracije. Ampak ni treba, da to samo sprejmemo. Desensitised je hkrati izbruh. Izbruh, ki pride nekje globoko iz tebe, zadnji žarek upanja in jeze in obupa, končna odločitev, da boš neki spremenil. In vam poda v premislek: Kje boste VI, ko bo konec karantene?

I don’t need a jacket
it ain’t that fucking cold
I don’t need a reason
to break the mold
and all of the models
who walk the runway
they don’t even bother
to think of you

desensitised

mama, can you feel me scream tonight?
mama, I won’t be coming home
I bought some pills and sugar thrills
and darling says she wants to kill
oh mama, I won’t be coming home

desensitised

Desenzitizirani smo včasih Renato Švara, Anže Trček, Samo Pirec in Filip Gabrovec. Snemanje, miks in master Jan Hauschen, Studio TPD.

Ne vemo kaj bi bil videospot, če ne bi blo korone, ampak ker je bla, smo ga sestavili tudi iz posnetkov iz karantene najboljših frendov in fanov in dobili en čist hud povzetek tega weird momenta v času in neki za nas edinstvenega in posebnega. Res smo veseli, da si lahko delimo ta izdelek z vami.

H V A L A
Amar Shaheen, Daša Keber, Eneja Vehovar, Gašper Markun, Hana Šebalj, Jan Hauschen, Katja Kozlevčar, Katra Zajc, Marko Livio Švara, Martin Grazer, Matej Ritonja, Mojca Madon, Neža Dolmo, Primož Trček, Sara Plut, Sofija Živković, Tajda Pirih

Montaža Renato Švara (Koprodukcija Plus).

Bodi naša Nesnaga:
http://www.facebook.com/nooffenceslo
http://www.instagram.com/nooffence_slo

Predlogi za špile:
brezzamereband@gmail.com

source

Choose your Reaction!
Leave a Comment

Your email address will not be published.

Send this to a friend